Home /
Vibe Group

TOP WERKGEVER: Vibe Group

Dé IT-recruitmentspecialist

Vibe Group is van oorsprong een Nederlandse IT-recruitmentorganisatie en groeit sinds de oprichting in 2011 extreem snel. Vibe Group begon met twee, maar telt inmiddels meer dan honderd ambitieuze werknemers verdeeld over Nederland, België en Duitsland. De organisatie gelooft in de kracht van niches en onderscheidt vijf deelmarkten binnen de IT. Door brands on verticals op te richten, is Vibe Group inmiddels een succesvolle multinational en staat het bedrijf met deze unieke strategie pas aan het begin van verdere internationale groei.

Het Vibe Group DNA:

KWALITEIT

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Dat zie je niet alleen terug in ons luxe kantoor aan de Amsterdamse Zuidas, ook zijn wij de enige IT-recruitmentorganisatie in Europa die deze brands on verticals methode toepast. Met onze dubbele nichefocus weten we meer van minder. We kennen de markt door en door, weten waarover we praten en fungeren zo als sparringpartner op niveau voor klant en kandidaat.

INTELLIGENTIE

Een hbo- of wo-achtergrond, specifieke trainingen, coaching, examens en begeleiding zorgen ervoor dat onze consultants in staat zijn om zich in te leven in klant en kandidaat en hen van waardevol advies te voorzien. Doordat zij zich uitsluitend op hun eigen nichemarkt focussen en zich vervolgens richten op slechts één regio, kent de markt geen geheimen meer voor hen.

GEDREVENHEID

Je werkt in een omgeving waar er passie en ambitie geademd wordt en waar het salesvak door de aderen van je collega’s stroomt. Continu heb je gedreven mensen om je heen die je motiveren om net die extra stap te zetten. Onze consultants verliezen hun doel niet uit het oog en er wordt veel van hen verwacht. Ze zijn bereid elke dag 110% te geven om aan een succesvolle carrière te werken. Zo beginnen zij de dag al vroeg en slaan zij de kantoordeuren vaak niet voor 19.00 uur achter zich dicht.

PLEZIER

We weten plezier en professionaliteit dagelijks met elkaar te combineren in de luxe gym in ons pand, maar ook in onze entertainment room waar je een playstation, pooltafel en maandelijks een masseuse vindt. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel bij Ox & Bucks. We organiseren maandelijks een sterrenlunch voor de consultants die hun targets gehaald hebben en ieder kwartaal wordt hen een verzorgd weekendje weg aangeboden volledig op kosten van Vibe Group.

AUTHENTICITEIT

Ieder Vibe Group brand heeft een eigen identiteit en karakter. Voor elk brand hanteren we een streng deurbeleid, omdat de persoonlijkheden en denkwijzen van de consultants nauw aan moeten sluiten bij de waarden van het brand waarvoor ze werken. Zo krijgen zij de ruimte om dicht bij zichzelf te blijven.

De Vibe Group Brands

Vibe Group heeft als doel om passend sales talent aan te trekken voor haar zes onderliggende niche brands. Zo richt Perca Search zich op IT-management en directieniveau, Eswelt bemiddelt uitsluitend ERP- en CRM-specialisten, Visser & Van Baars richt zich op Business Intelligence recruitment, Spilberg focust op software, web en mobile development en Tergos heeft ICT Infrastructure als specialisatie. Ons zesde merk, Altus Staffing, bundelt de eerdergenoemde brands en biedt als overkoepelende organisatie een totaaloplossing in IT-expertise voor bedrijven.

Bedrijfsvideo

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons