Home /
Scoretelecom

TOP WERKGEVER: Scoretelecom

Aan de hand van Telecom en ICT verandert de wereld om ons heen in een rap tempo. Communicatie, informatie en samenwerking; het speelt altijd en overal. Met een passende oplossing op het gebied van Telecom en ICT is niets onmogelijk. Score Telecom is een adviserende leverancier van ICT & Telecommunicatie met als uitgangspunt een excellente serviceverlening aan de klant.

Score Telecom helpt de klant kansen te benutten. Als Excellence Partner van KPN adviseren zij de klant in de zoektocht naar de beste oplossing over Mobiele Telefonie en Data, Vaste Telefonie en Data, Vast & Mobiel geïntegreerd, In the cloud werken en Bedrijfsnetwerken.

Over Score Telecom

Score Telecom is dé landelijke KPN specialist op het gebied van zakelijke telefonie, glasvezel en ICT. Of het nu gaat om de telefooncentrale, bellen via internet (VOIP) of  mobiele telefoons: bij Score Telecom bent u aan het juiste adres! Score Telecom adviseert dedicated op basis van het KPN portfolio.

Dit doen zij als KPN Platina Excellence Partner ook met de telecom integratie in de cloud: KPN ÉÉN. Met KPN ÉÉN kunnen zij vaste telefonie, mobiele telefonie en internet integreren tot een alles-in-één oplossing. Score Telecom biedt de klant gemak en ontzorgt gedurende het hele traject. Zo kan de klant zich bezig houden met hun eigen core business.Portfolio

Score Telecom biedt een combinatie van het ideale telecompakket zodat de klant altijd en overal de beste kansen kan benutten.

Werken bij Score Telecom

De organisatie biedt een jonge en flexibele werkomgeving waarin je vooral op een plezierige manier aan het werk bent! Score Telecom investeert in hun personeel en daarbij krijgt de werknemer volop ruimte om aan zijn/haar eigen ontwikkeling te werken. Tevreden werknemers en loopbaanmogelijkheden zijn belangrijk voor Score Telecom.

Waar zit Score Telecom?

De locatie van de hoofdvestiging van Score Telecom bevindt zich in Breukelen. Sinds 2012 zijn zij gevestigd op industrieterrein Breukelerwaard. In november 2014 hebben zij een tweede vestiging geopend in Apeldoorn-Noord. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons