Home /
PHIND

PHIND

PHIND is een exclusief netwerkhuis op het gebied van IT-professionals. Software development en Data & Analytics behoren tot de specifieke disciplines waar PHIND zich in heeft gespecialiseerd.

Bannerbreaker


Over PHIND


PHIND bezit één van Nederlands krachtigste netwerken binnen de Software development- en Data & Analytics platformen. Om het netwerk van hoge kwaliteit te voorzien screent het team van PHIND zowel organisaties als professionals op technisch en persoonlijk vlak. Op dit moment werken er binnen PHIND meer dan 10 experts op verschillende disciplines zoals .NET, PHP, Front-End, Business Intelligence en Data Science. Door de scherpe screening die PHIND uitvoert voor zowel de business partners als de IT- professional kan het team zich focussen op het leveren van maatwerk. breaker


Werken bij PHIND

PHIND zoekt sales specialisten die niet bang zijn om lange dagen te maken en ‘nee’ niet als antwoord accepteert. In ruil daarvoor ontvang je een basissalaris dat simpelweg bedoeld is om je vaste lasten te dekken.

Het ‘echte geld’ is te verdienen aan de hand van jouw eigen prestaties. Deze commissie structuur is zéér uitgebreid en kan ervoor zorgen dat een salaris van € 6000+ (per maand!) absoluut tot de mogelijkheden behoort. En als het om geld gaat zijn ze bij PHIND bloedserieus.

Bekijk de huidige vacatures van PHIND op Recque.nl.

breaker


Sfeerimpressie

Het team van PHIND bestaat uit ongeveer 10 gedreven consultants; kernwoorden zijn een open en directe cultuur, eerlijk, informeel maar ook ‘strak zakelijk’ wanneer het nodig is. Ja, bij PHIND lopen ze een driedelig maatpak!

Jouw bureau staat in een superleuk industrieel pand met een pooltafel, koelkast met de nodige verfrissingen en voor de vrijdag natuurlijk een pilsje, Blue Label whisky of champagne (voorkeur: Dom Perignon) voor als er een target behaald is.

Verder viert PHIND successen met etentjes in sterrententen, buitenlandse trips (Barcelona en Marbella behoorden al eerder tot de bestemmingen), festivals en natuurlijk niet te onderschatten in een Alpha-cultuur: paintballen, karten, BBQ, et cetera…Work hard, play hard!
breaker


Waar zit PHIND?

PHIND is gevestigd in hartje Den Bosch, aan het Burgermeester Loeffplein. Het station ligt op 5 minuten loopafstand.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons