Home /
Standaardpakket

Standaardpakket

Door je vacatures op Recque.nl te plaatsen worden deze niet alleen gevonden door sales en marketing specialisten; een Resourcer gaat ook dezelfde dag nog proactief op zoek naar de beste kandidaten voor de openstaande vacatures!

Wanneer een kandidaat wil solliciteren krijg je hiervan per e-mail bericht. In deze e-mail vind je alle essentiële informatie over de kandidaat. Je kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of je deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Lees meer over onze werkwijze.

Om een jaar lang vrijblijvend gebruik te maken van deze services (het plaatsen van vacatures, zoektocht door Resourcer, etc.) vragen wij slechts een kleine vergoeding:

  • Onbeperkt vacatures plaatsen op Recque.nl € 990
 
 

Aannemen sales en marketing specialist

Een van onze Resourcers zoekt bij het Standaardpakket altijd proactief kandidaten voor je openstaande vacatures, maar je betaalt alléén voor deze kandidaten wanneer je besluit om diegene in dienst te nemen. Recque rekent hiervoor een vaste lage prijs. Recque is gemiddeld 75% goedkoper dan recruitmentbureaus!
 

  • Aannemen sales en marketing specialist € 2490
 

Wij plaatsen de vacature voor jou

Wij nemen je alle zorgen uit handen. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij! Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Recque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons