Home /
Sales vacatures

Recente Sales vacatures

1 - 2 van 2
Vibe Group

Een stoffig opstapbaantje past niet bij jou. Je hebt niet voor niets dat hbo- of wo-diploma in de wacht gesleept. Je diploma glanst, dus jij ook.

Papiertje op zak, even geproefd van de saleswereld en volledig gefocust op je carrière? Jammer dat er dan overal juniors worden gevraagd mét decennia aan ervaring. Waar je die fulltime ervaring vandaan moet toveren als starter? Precies: nergens. Daarom kun je bij Vibe Group aan de slag als Junior Recruiter. Een toverstaf is bij ons namelijk geen vereiste; doorzettingsvermogen, sterke communicatieve vaardigheden, een rijbewijs en woonachtig zijn in Amsterdam wel. Heb je flinke affiniteit met het salesvak en weet je jezelf én anderen te verkopen? Dan is dit een zeer interessante opstap!

Wij bieden een pittig sales traineeship van zeven maanden met een mooie bonusregeling in IT-recruitment. De eerste drie maanden krijg je volop training, coaching en begeleiding van de meest gedreven specialisten uit de markt. Je wordt getraind om zo snel mogelijk door te groeien tot een succesvolle Sales Consultant. Het is bikkelen… maar het is het waard. Onze visie is dat onze toekomstige leiders uit onze eigen vijver komen. We kijken niet naar hoelang je al bij ons werkt, maar naar de successen die je boekt.

lees verder
Arrows Group The blue tribe is the fundamental delivery tribe within Arrows Group, it's globally spread and represented by individuals who are different in a lot of ways but united by the ambition to be a specialist in scouting and recruiting talent for our rather unique client portfolio. lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons