Top Groep Nederland B.V. is hét bedrijf voor vaklieden gespecialiseerd in restauratie, onderhoud en nieuwbouw. 

Over Top Groep Nederland 

De naam Top Groep Nederland staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om timmerlieden. In west en midden Nederland bestaat een lange staat van dienst in het leveren van goed vakmanschap. Vanaf 1992 onder de naam Top Groep Nederland en met hun huidige logo. 

De organisatie heeft een historie op het gebied van flexibele arbeid in de bouw en heeft voorop gelopen bij talloze ontwikkelingen. Top Groep Nederland behoort tot de weinige organisaties die gedurende de economische crisis onafgebroken autonome groei heeft laten zien. Door zich met een jong team voortdurend aan te passen aan nieuwe regelgeving in complexe en dynamische marktomstandigheden, maar vooral door zijn betrokkenheid, bevlogenheid en teamspirit heeft Top Groep Nederland dit weten te realiseren.


Top Groep Nederland werkt uitsluitend voor hoofdaannemers en altijd op projecten die niet alleen vakmanschap maar ook goede sociale vaardigheden vereisen. Bijvoorbeeld in organisatorisch uitdagende kleinbouw en in technisch ingewikkeld stelwerk. Ook voor vastgoed onderhoud heeft Top Groep Nederland uitstekende vaklieden, dagelijks actief in bewoonde situaties. Bovenal heeft Top Groep Nederland een naam opgebouwd met hoogwaardige restauratieprojecten.

Zo is in het centrum van Rotterdam door werknemers van Top Groep Nederland jaren gewerkt aan de restauratie van de Arminius kerk door zowel timmerlieden als metselaars. Al jaren is nu de Eusebius kerk in Arnhem aan de beurt. Daarnaast werd ook de restauratie van het Rijksmuseum met vaklieden van Top Groep Nederland voltooid en wordt er gewerkt aan objecten van het Koninklijk Huis. Naast zeer hoogwaardige restauraties betreft dit ook het dagelijks onderhoud aan Paleis Soestdijk.


Werken bij Top Groep Nederland 

Top Groep Nederland biedt jou het volgende: 

  • Marktconform salaris met een zeer riante commissieregeling;
  • Auto van de zaak;
  • Zeer persoonlijke begeleiding en training;
  • Een jong team met een kick ass mentaliteit die gezamenlijk hun successen vieren;
  • Reële mogelijkheden om door te groeien naar een senior- en zelfs managementpositie;
  • De kans om echt je eigen netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Waar is Top Groep Nederland gevestigd?

Het hoofdkantoor is in Capelle aan den Ijssel en een nevenvestiging in Hilversum. Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. 

0 vacatures

Top Groep Nederland heeft nog geen vacatures online staan.