Sterksen is een recruitmentorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het ICT-werkveld.

Sterksen biedt complete recruitmentoplossingen voor vacatures, maar ook voor recruitment-outsourcingsprojecten (RPO). De organisatie kenmerkt zich door een professionele uitstraling naar buiten toe en een informele werksfeer. Sterksen werkt met een jong, energiek en hecht team aan een grote diversiteit aan opdrachten voor grote bedrijven in Nederland.breaker

Over Sterksen

Sterksen werkt sinds 2002 aan innovatieve recruitment-dienstverlening en is marktleider binnen de IT- en tech-recruitment en gespecialiseerde RPO-dienstverlening. Sterksen bewerkt zowel de Nederlandse als de internationale markt, met een focus op Noordwest-Europa.

Sinds 2004 levert Sterksen naast IT- en tech-searches ook bredere talent sourcing en RPO-dienstverlening. In 2012 is de groep versterkt met een Executive Search-praktijk, gericht op intensieve Senior Executive Search-trajecten voor internationale klanten. Het bedrijf werkt vanuit Utrecht en Breda. In 2015 heeft Sterksen zijn positie binnen het RPO-domein verder verstevigd met de overname van Fellows Group.

Klanten en projecten

Sterksen levert toptalent aan prachtige organisaties. Denk hierbij aan bedrijven als Asics, ASML, Atos, Bol.com, Fokker, FD Mediagroep, Heineken, HEMA, LambWestonMeyer, Nederlandse Spoorwegen, NHG, Office Depot, RoyalFrieslandCampina, Stater, WAVIN en vele anderen.

breaker

Werken bij Sterksen

Sterksen biedt jou de mogelijkheid mee te spelen in de top van de Nederlandse recruitmentmarkt. Als je oprechte interesse in het vak hebt, commercieel bent, maar vooral ook inhoudelijk gedreven en authentiek bent, gaat Sterksen graag met je in gesprek.

Sterksen heeft een hands-on-mentaliteit en acteert vanuit de dagelijkse praktijk. Er is echt binding met de operatie. Het bedrijf voert zelf uit wat het bedenkt en toetst dagelijks de werkbaarheid van zijn oplossingen.

breaker

Waar zit Sterksen?

Sterksen heeft twee vestigingen: een in Breda en een in Utrecht. Beide zijn eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

          

9 vacatures

(Junior) Recruiter (RPO) bij Sterksen UTRECHT20318
Recruitment Consultant IT (Interim Solutions) bij SterksenBREDA20396
Recruitment Consultant bij SterksenBREDA20404
Medior Recruitment Consultant bij SterksenBREDA20428
Senior Recruitment Consultant bij SterksenBREDA20429
Medior Recruitment Consultant IT (Interim Solutions) bij SterksenBREDA20433
Senior Recruitment Consultant IT (Interim Solutions) bij SterksenBREDA20434
(Junior) Recruiter (RPO) bij Sterksen AMSTERDAM20528
(Junior) Recruiter (RPO) bij Sterksen DEN HAAG20529