SIRE® is marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals & Healthcare markt. Ze bieden verschillende diensten aan professionals en werkgevers die actief zijn in de lifes sciences, chemicals & healthcare industrie. Hun brede ervaring maakt dat ze altijd een passende service kunnen bieden door het inzetten van hun CV-database of het plaatsen van vacatures voor zowel langlopende als freelance contracten. SIRE® is actief binnen pharmaceuticals, clinical research, medical devices, biotechnology, food & beverage, agriculture & crop science, chemicals, FMCG en healthcare.hemicals, FMCG en healthcare.

Banner

Over SIRE® 

Jan-Willem Broekhoven & Jordy Stravers begonnen SIRE® in het centrum van Amsterdam. Zij wilden de recruitmentindustrie vanuit een ander perspectief benaderen en bedienen. In een klein kantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht werd dag en nacht gewerkt om de markt te onderzoeken en de sleutelfiguren binnen de Europese chemicals & healthcare markt in kaart te brengen.

Op dit moment is SIRE®, met vijf vestigingen in vier landen, de marktleider binnen de Benelux en de chemicals & healthcare recruitment specialist van Europa. Met iedere plaatsing breiden ze niet alleen hun marktaandeel uit, maar streven ze er ook naar een bijzondere ervaring tot stand te brengen. Hun naam: “Sire” betekent “Heer”, “Koning” of “Senior” met een reden. Dit is hoe ze hun klanten en kandidaten zien en behandelen.

SIRE® recruit met trots voor

Medewerkers

Werken bij SIRE® 

Ben je ambitieus, gedreven en niet bang om voor je goals te werken? Dan heeft SIRE® een perfect aanbod voor jou. Wat in 2012 met 2 man begon, is razendsnel uitgegroeid tot het grootste Life Sciences Recruitment bureau in Europa. Omdat ze blijven doorgroeien en hun markten blijven uitbreiden zijn ze op zoek naar toegewijde young professionals om hun enthousiaste team te versterken. Vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam werken ze hard, maar vieren ze hun overwinningen. En terwijl hun werkatmosfeer informeel is, hebben ze altijd een professionele houding. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals & Healthcare markt. Met innovatie en de nieuwste technieken is SIRE® constant in ontwikkeling. In markten waar innovatie de boventoon voert kan SIRE® niet achterblijven op dit gebied.

Waar zit SIRE®?

het hoofdkantoor van SIRE® is gevestigd in Amsterdam. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

6 vacatures

Talent Acquisition Specialist© bij SIREAMSTERDAM20474
Trainee Recruitment Strategist© bij SIREAMSTERDAM20466
Recruitment Strategist© bij SIREAMSTERDAM20467
Sr. Recruitment Strategist© bij SIREAMSTERDAM20468
Key Account Strategist© bij SIREAMSTERDAM20469
European Business Developer Pharmaceuticals bij SIREAMSTERDAM20470