Vanaf heden gaan Utica en Score Telecom als één bedrijf verder onder de naam Score Utica. Met deze bundeling van krachten ontstaat een nieuwe cloudserviceprovider met een volledig aanbod aan ICT-oplossingen en telecom clouddiensten, waaronder IT-security, internetverbindingen, werkplekken en servers in de cloud en cloudtelefonie. Door deze fusie heeft Score Utica per 2019 meer dan 2.500 klanten en een omzet van boven de 25 miljoen op jaarbasis. Het bedrijf telt ruim 70 medewerkers, die werken vanuit de vestigingen in Breukelen, Vianen, Den Bosch, Aalsmeer en Apeldoorn.

Score Telecom is een Excellence Business Partner van KPN, met als focus de cloudoplossing KPN ÉÉN. Daarmee integreert Score Telecom vaste en mobiele telefonie, internetverbindingen en de cloudwerkplek voor klanten door heel Nederland. core Telecom helpt de klant kansen te benutten. Bij Utica draait alles om het toegankelijk maken van ICT met clouddiensten, zoals werkplekken en servers in de cloud en ICT-security. Utica ontzorgt en biedt zekerheid door verregaande kennis te combineren met slimme technologieën en handige innovaties. De bundeling van krachten van Utica en Score Telecom biedt zowel bestaande als nieuwe klanten een completer aanbod aan betrouwbare clouddiensten, waarbij verschillende technologische innovaties – nu en in de toekomst – naadloos worden geïntegreerd.

Over Score Ultica

“Met deze fusie zetten we in op een bredere dienstverlening. We willen geen kosten besparen, maar juist inzetten op meer kwaliteit, security en service voor onze klanten”, zegt Utica-directeur Richard Bronzwaer. Dankzij deze fusie kan Score Ultica de service voor en samenwerking met hun klanten uitbreiden. 

“Onze focus blijft liggen op de medium en large enterprises in Nederland”, benadrukt Score Telecom-directeur Nils Vermeulen. Met meer dan 2.500 klanten in dit segment snapt Score Ultica als geen ander de ICT-behoeften van deze mkb-plusbedrijven. Aan deze behoeften koppelen zij de beste diensten en service, waarbij hun kracht ligt in flexibiliteit en maatwerk. Deze bedrijfsvoering is volledig gericht op de wensen van hun klanten en willen 100% beschikbaarheid van diensten garanderen.Werken bij Score Ultica

De organisatie biedt een jonge en flexibele werkomgeving waarin je vooral op een plezierige manier aan het werk bent! Score Telecom investeert in haar personeel en daarbij krijgt de werknemer volop ruimte om aan zijn/haar eigen ontwikkeling te werken. Tevreden werknemers en loopbaanmogelijkheden zijn belangrijk voor Score Telecom.

Waar zit Score Ultica?

De locatie van de hoofdvestiging van Score Ultica bevindt zich in Amsterdam. Sinds januari dit jaar zijn zij gefusseerd. 

6 vacatures

Accountmanager New Business: bij ScoretelecomBREUKELEN20402
Accountmanager New Business Amsterdam: bij Score Utica AMSTERDAM20481
Accountmanager New Business Arnhem: bij Score UticaARNHEM20482
Accountmanager New Business Groningen: bij Score UticaGRONINGEN20483
Accountmanager New Business Eindhoven: bij Score UticaBREUKELEN20505
Accountmanager binnendienst bij Score UticaBREUKELEN20517