Progressive is wereldwijd een van de marktleiders in Oil & Gas, Food & Beverage en IT Recruitment. Progressive heeft wereldwijd 20 kantoren in 14 landen en in Amsterdam is een van de grootse en meest succesvolle kantoren van Progressive gehuisvest. Progressive maakt deel uit van de internationale holding SThree. SThree is opgericht in 1986 en is uitgegroeid tot één van meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van recruitment en personeelsbemiddeling ter wereld.

Over Progressive

Progressive opende het eerste kantoor in 1990 in Londen. Sindsdien zijn ze van een kleine speler met een focus op de IT-sector uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende recruitmentbureaus ter wereld. Tegenwoordig focussen ze zich naast de IT-sector op de bouwindustrie, de energiesector en de Engineering en Life Sciences industrieën.

Ook in Nederland, met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, is Progressive niet meer weg te denken uit de recruitmentbranche. De consultants in Nederland focussen zich op de bouwindustrie, de energiesector en op de Engineering, Life Sciences en IT industrieën – met speciale aandacht voor senior- en topmanagementposities.

De recruitment consultants van Progressive focussen zich op diverse nichemarkten en combineren dit met een werkwijze waar kwaliteit, langdurige partnerships en uitstekende service centraal staat. Op deze manier zijn hun consultants steeds weer in staat om een goede match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

Opdrachtgevers bieden ze de beste specialisten in de markt en kandidaten geven ze de kans om aan de meest uitdagende opdrachten te werken bij gerenommeerde bedrijven. Progressive is gespecialiseerd in vaste aanstellingen en interim opdrachten.


Werken bij Progressive

Werken bij Progressive (SThree) is geen dag hetzelfde: Op de werkvloer hangt een unieke, onmiskenbare sfeer die je voortdurend prikkelt. Progressive (SThree) biedt ruimte aan talenten. Geen ervaring met targets en KPI's? Geen probleem. Als zij talent bespeuren, leiden ze je volledig op. 

 


Waar is Progressive gevestigd?

Progressive heeft kantoren in: Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. 

9 vacatures

Recruitment Consultant bij ProgressiveEINDHOVEN20388
Recruitment Consultant bij Progressive ROTTERDAM20395
Senior Recruitment Consultant bij ProgressiveROTTERDAM20445
Senior Recruitment Consultant bij ProgressiveEINDHOVEN20446
Senior Recruitment Consultant bij Progressive AMSTERDAM20447
Recruitment Consultant bij ProgressiveAMSTERDAM20386
Trainee Recruitment Consultant bij Progressive EINDHOVEN20387
Trainee Recruitment Consultant bij ProgressiveAMSTERDAM20385
Trainee Recruitment Consultant bij ProgressiveROTTERDAM20448