PHIND is een exclusief netwerkhuis binnen Data Intelligence en Software Development. Ze beheren een krachtig netwerk van talent, young professionals, experts en exclusieve kandidaten. Ze focussen zich specifiek op PHP-, .NET en Business Intelligence (BI). PHIND selecteert bijzondere organisaties en professionals die gebruik mogen maken van dat netwerk.


Over PHIND

Dit alles doet PHIND met een gedreven team dat klaarstaat om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. Persoonlijk contact staat daarin centraal. PHIND-consultants geven namelijk persoonlijk loopbaanadvies, kijken of ict’ers en werkgevers echt bij elkaar passen én PHIND kent de regio, branche en technische skills die horen bij de functie.

De resourcers fungeren als scouts. Zij kiezen selectief het beste talent en onderhouden persoonlijk contact. Zij worden ook wel gezien als de zaakwaarnemer/agent. De consultants zijn verantwoordelijk voor een specifieke regio binnen een specifiek domein en brengen de businesscase van organisaties goed in kaart. De accountdirectors zorgen op de achtergrond voor matches en maatwerktrajecten. Met al die specialisten in huis helpt PHIND organisaties en professionals met hun groeiplannen.

Bij PHIND bieden ze jou vrijblijvend een uitgebreide intake aan. Zo krijgen ze een goed beeld van jouw wensen, eisen en persoonlijke ambities en weten ze zeker dat er ook sprake is van een juiste match met vacatures die open staan bij hun business partners.

Werken bij PHIND

PHIND zoekt sales specialisten die niet bang zijn om lange dagen te maken en ‘nee’ niet als antwoord accepteert. In ruil daarvoor ontvang je een basissalaris dat simpelweg bedoeld is om je vaste lasten te dekken. Het ‘echte geld’ is te verdienen aan de hand van de eigen prestaties. Deze commissie structuur is zéér uitgebreid en kan ervoor zorgen dat een salaris van € 6000+ (per maand!) absoluut tot de mogelijkheden behoort. En als het om geld gaat zijn ze bij PHIND bloedserieus.

Het team van PHIND bestaat uit ongeveer 10 gedreven consultants; kernwoorden zijn een open en directe cultuur, eerlijk, informeel maar ook ‘strak zakelijk’ wanneer het nodig is. Ja, bij PHIND lopen ze een driedelig maatpak! Jouw bureau staat in een superleuk industrieel pand met een pooltafel, koelkast met de nodige verfrissingen en voor de vrijdag natuurlijk een pilsje, Blue Label whisky of champagne (voorkeur: Dom Perignon) voor als er een target behaald is.

Verder viert PHIND successen met etentjes in sterrententen, buitenlandse trips (Barcelona en Marbella behoorden al eerder tot de bestemmingen), festivals en natuurlijk niet te onderschatten in een Alpha-cultuur: paintballen, karten, BBQ, et cetera… Work hard, play hard!

Waar is PHIND gevestigd?

PHIND is gevestigd in hartje Den Bosch, aan het Burgermeester Loeffplein. Het station ligt op 5 minuten loopafstand.

6 vacatures

Business Developer bij PHIND'S-HERTOGENBOSCH20443
Senior Recruiter bij PHIND'S-HERTOGENBOSCH20444
Medior sales recruiter bij PHIND'S-HERTOGENBOSCH20412
Manager recruitment bij PHIND'S-HERTOGENBOSCH20408
Junior Recruiter bij PHIND'S-HERTOGENBOSCH20410
Junior Sales Recruiter bij PHIND'S-HERTOGENBOSCH20411