PharmaLead is een snel groeiend en innovatief bedrijf. In 2017 kregen zij van het Financieel Dagblad een bronzen FD Gazelle. PharmaLead was het derde snelst groeiende bedrijf van de regio Midden-Oost Nederland. In maart 2018 werden ze door het Erasmus Center of Entrepeneurship opgenomen in het lijstje van Nederlands meest belovende Scale-Ups.

Over PharmaLead

Bij PharmaLead luisteren ze naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Met aandacht maken zij het verschil. Voor iedereen. Met ruim 300 professionals helpt PharmaLead apotheken om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord. Zij werken met aandacht. Dat is wat hun vak zo nodig heeft.

VISIE
Door professionals de aandacht te geven die ze verdienen kunnen ze werken in de zorg weer de voldoening geven die het ooit had. Ze gaan voor een toekomst waarin zorgprofessionals weer volop genieten van wat hun baan zo waardevol maakt: echt iets kunnen betekenen voor andere mensen.

MISSIE
Bij PharmaLead zijn ze ervan overtuigd, dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd. En het mooie is: hier worden hun klanten, de apotheken die op zoek zijn naar tijdelijke versterking, ook weer blij van, want een professional die plezier heeft in het werk, zien ze allemaal graag komen.

Werken bij PharmaLead

Ben je net klaar met je opleiding en wil je graag werken in een jong en dynamisch bedrijf met volop carrièrekansen? Dan ben jij de starter die zij zoeken! Als Jr. Accountmanager heb je voortdurend contact met opdrachtgevers en hun collega’s in het veld. Samen met de andere accountmanagers, teammanagers en het servicecenter zorg je ervoor dat klantvragen zo goed mogelijk worden ingevuld.

Waar is PharmaLead gevestigd

Het hoofdkantoor van PharmaLead is in Baarn. Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer (Station Baarn) goed te bereiken. 

1 vacatures

Vacature Junior Accountmanager bij PharmaleadBAARN20427