NTS Sales Group is een specialist op het gebied van direct sales. In het kort houdt dit in dat zij in al uw behoeften kunnen voorzien op gebied van het opschalen en behouden van uw klantenbestand. Dit doen zij in samenspraak met u op basis van een marktbenaderingsconcept die naadloos aansluit op uw wensen.

Over NTS Sales Group

NTS Sales Group is gespecialiseerd in het face 2 face benaderen van diverse markten. Zowel B2B als B2C.

Hun ervaren vertegenwoordiger zullen ervoor zorgen dat uw marktaandeel vergroot gaat worden met daarbij een positieve naamsbekendheid. De direct sales bestaat uit volgende elementen.

  • Huis-aan-huis verkoop;
  • Verkoop op locaties;
  • In-store sales;
  • Callcenter.

SALES EN WERVING
Sales is een vak!!! Met hun ervaring en expertise hebben zij een inhouse werving & selectie afdeling. Zo zorgen zij ervoor dat hun medewerkers het vak sales verstaan. Daarnaast is NTS Sales Group ook inzetbaar voor andere sales bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers.

TRAINING
Voordat de medewerkers bij NTS Sales Group starten, krijgen ze eerst een product- en salestraining. Tijdens de producttraining wordt er ingegaan op de normen en waarden van de opdrachtgever en uiteraard op het product. In de salestraining leren ze de medewerkers het product ook daadwerkelijk aan de man te krijgen. Dit doen ze o.a. door middel van rollenspellen. Dit alles gebeurt op één externe locatie. Na de trainingen krijgt de medewerker de eerste 10 dagen een salespaspoort mee. In deze periode houden ze nauwkeurig de voortgang in de gaten en ondersteunen ze de medewerker bij zijn ontwikkeling als verkoper waar nodig.

Werken bij NTS Sales Group

Bij NTS Sales Group word je deel van een hecht team en werk je mee aan de kwaliteit en groei van het bedrijf. Daarnaast bieden zij jou:

  • Aantrekkelijk vast salaris;
  • Bonussen voor team- en individuele prestaties;
  • Auto van de zaak;
  • Diverse trainingen;
  • Doorgroeimogelijkheden.

Waar is NTS Sales Group gevestigd?

Het kantoor van NTS Sales Group ligt vlak bij Station Bullewijk in Amsterdam Zuid-Oost. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto (A9) en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

NTS sales group heeft nog geen vacatures online staan.