Easyscreen is een spin-off van Notice Branded Media. Easyscreen verzorgt narrowcasting oplossingen voor kleine & grote merken nationaal en internationaal. Ze zijn gepassioneerd over, en gespecialiseerd in tech, content en design. Wij streven er continu naar om deze software gebruiksvriendelijker, intelligenter en aantrekkelijker te maken.

Over Easyscreen (Notice Branded Media)

Narrowcasting (ook wel digital signage genoemd) betekent het uitzenden van informatie voor een beperkt publiek via een digitaal scherm. De industry waarin ze zich begeven heet DOOH: digital out of home.

Easyscreen bedient op dit moment 5.000 klanten in vrijwel elk segment van de markt, onder meer healthcare, retail, fitness en corporate. Verkopen worden gerealiseerd via inbound marketing leads, resellers en grote sales projecten met ketens en in combinatie met partners.

Met het Easyscreen platform beschik je over plug and play narrowcasting software waarmee je in een handomdraai de mooiste content maakt! Met Easyscreen maak je zelf inspirerende content en stel je slimme programma’s samen.Geef je narrowcasting een extra dimensie met nieuws, aanbiedingen, video content of live-widgets. Kies uit honderden templates. Voeg je logo, kleuren en media toe. De software werkt logisch en gebruiksvriendelijk voor beginnende gebruikers en is krachtig genoeg om complexe programma’s te beheren over meerdere locaties. Jij zit achter de knoppen. Zij zorgen ervoor dat het werkt!


Werken bij Easyscreen (Notice Branded Media)

Het product development en marketing team zijn verdeeld over locaties in Kiev en Barcelona. Op korte termijn gaan activiteiten van Kiev op in het kantoor in Barcelona.

Het team dat jij managed in Amsterdam bestaat uit circa 12 man, met sterke focus op sales klantenservice en (technical) support. Administratie, debiteurenbeheer en installatie op locatie zijn uitbesteed.

Verder biedt de organisatie jou: 

  • 40 urige werkweek;
  • Een veelzijdige functie met veel vrijheid, flexibiliteit en een dynamische werkomgeving van een start up dat jij gaat opschalen (scale up);
  • Een informele werksfeer met leuke collega’s waarbij je nauw samenwerkt met andere collega’s binnen het compacte team;
  • Naast een aantrekkelijke salariëring bieden zij ook uitstekende secundaire voorwaarden zoals een representatieve auto van de zaak, een goede bonusregeling en heel belangrijk: veel werkplezier!
  • Je draagt de volledige eindverantwoordelijkheid over een bedrijf waar groeiambitie centraal staat. Je krijgt de vrijheid om Keentech/ easyscreen naar een hoger niveau te tillen. Op basis van je bewezen successen liggen er mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling zowel verticaal als horizontaal.

Waar zit Easyscreen (Notice Branded Media)?

Het kantoor van Easyscreen (Notice Branded Media) is gevestigd in Amsterdam. Met een aantal bushaltes om de hoek, is het bedrijf makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is het goed te bereiken met de auto via de A2.

0 vacatures

Notice Branded Media heeft nog geen vacatures online staan.