Koelewijn & Partners helpt franchiseorganisaties groei, rendement of continuïteit realiseren. Ze kunnen klanten adviseren, volledig ‘ontzorgen’ of op onderdelen ondersteunen. Ze kennen de kernthema’s van franchising, bewaken de samenhang en denken vooruit. Ook franchisenemers begeleiden ze vanaf de start bij al hun vragen rondom franchising.

Over Koelewijn & Partners

Bij Koelewijn & Partners houden zij zich bezig met alle aspecten van Franchise. Zij zijn marktleider in het ontwikkelen, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties. Daarnaast organiseren zij bijeenkomsten en events. Dit doen zij al 30 jaar vanuit het prachtige kantoorvilla in het hartje van Baarn. Je werkt samen in een gedreven en hecht team van 15 personen.

Hun Business Unit ‘ werving en selectie’ houdt zich bezig met het werven en selecteren van franchisenemers voor nationale en internationale formules, in heel diverse branches. Van food, retail tot dienstverlening en van bekende, grote formules tot innovatieve start-ups.

Klanten en projecten

Ze hebben vele formules op verschillende manieren geassisteerd in veel verschillende branches. Een aantal van deze branches zijn: Detailhandel, horeca, groothandel, gezondheidszorg en de zakelijke & financiële dienstverlening. Een aantal van hun klanten in de Detailhandel zijn:

Werken bij Koelewijn & Partners

Het team van Koelewijn & Partners bestaat uit jonge tot zeer ervaren mensen, gedreven en ondernemend, dat prima de weg weet met grote en kleine franchisevragen. Ze bieden fulltime dienstverband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je samenwerkt met een ambitieus team van ca 15 professionals. Je krijgt veel ruimte voor zelfstandigheid en jouw nieuwe ideeën worden gewaardeerd! Een goede en informele werksfeer waar iedereen optimaal en met plezier kan presteren, staat bij Koelewijn & Partners hoog in het vaandel!

Waar is Koelewijn & Partners gevestigd?

Het kantoor van Koelewijn & Partners is te vinden in het plaatsje Baarn, tussen Hilversum en Amersfoort. Makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

0 vacatures

Koelewijn & Partners heeft nog geen vacatures online staan.