JOUST; JUNIOR CONSULTANTS IN ANALYTICS EN FINANCIAL MANAGEMENT. Joust ziet een toenemende discrepantie tussen de vraag naar young professionals en het aanbod. Er is sprake van een structurele mismatch. Zowel in `fysieke´ vindbaarheid van kandidaten als in de verwachtingen tussen beide partijen in termen van competentie-gedrag-kennis.

Over Joust

Joust ontzorgt door Junior Consultants in de vakgebieden Data Analytics en Financial Management op te leiden en te begeleiden in opdrachten bij hun klanten. Dagelijks zijn zij bezig met het begeleiden van snel ontwikkelend jong talent op hbo- en wo-niveau binnen de vakgebieden Data Analytics, Finance en Bedrijfskunde. Joust helpt, daar waar gebrek is aan specifieke expertise en young professionals.

Misschien heb je als starter al eens in de race gezeten voor een startersfunctie. En kwam je er achter dat je niet helemaal paste bij de opdrachtgever in kwestie. Bij Joust vinden ze het belangrijk dat je op één lijn zit met de opdrachtgever. En dat jouw eigen talenten ontwikkeld worden. Ze selecteren daarom alleen de functies die jou op je lijf geschreven zijn. Op maat gemaakte traineeships en startersbanen noemen ze dat.

Bij Joust hebben ze een groot netwerk en veel expertise in huis. Daarom kunnen ze voor iedere startersfunctie een geschikte starter vinden. Deze kandidaten bereiden ze goed voor op de arbeidsmarkt. Hun doel is om samen met de opdrachtgever er voor te zorgen dat het ontwikkelingsplan van de kandidaat verbonden is aan de organisatie.

Werken bij Joust

Joust biedt jou een uitstekend salaris, afhankelijk van het aantal jaar relevante werkervaring en kennisniveau. Daarnaast is er ruimte voor trainingen, begeleiding en coaching met als doel indiensttreding bij de opdrachtgever. Ook op sportief vlak maken de  collega’s van Joust tijd voor elkaar. Elke woensdag sporten ze samen (zoals bootcamps en boksen).

 

Waar is Joust gevestigd?

Je vindt Joust in het kantoorgebouw "Tradepoint" op het bedrijventerrein “Lage Weide”. Het bedrijfsverzamelgebouw “Trade Point Utrecht” is door haar ligging aan de A2, direct aan de afslag 7, uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein is per openbaar vervoer bereikbaar middels busverbindingen vanuit de NS-stations Utrecht en Maarssen.

Te vroeg of nog even voorbereiden? Op de begane grond is Vineyard Food & Drinks gevestigd, een fijne tent waar je rustig kunt zitten en in informele sfeer kunt genieten van een kopje koffie, gezonde smoothie of een broodje.

0 vacatures

Joust heeft nog geen vacatures online staan.