Bouwen, renoveren en beheren van vastgoed, dat is waar BUN goed in is. Daarnaast is BUN een grote franchisenemer van Albert Heijn en werkt BUN aan grote bouwprojecten

Over BUN

Het beheren en renoveren van vastgoed, projectontwikkeling en de exploitatie van supermarkten. Dat is waar BUN goed in is. En waar ze zich iedere dag met groot enthousiasme voor inzetten. Op ieder project dat BUN realiseert, willen ze met trots kunnen terugkijken. BUN gaat voor kwaliteit, kiest voor toekomstbestendige oplossingen en stelt de klant altijd centraal.

DICHT BIJ DE KLANT, MIDDEN IN DE SAMENLEVING
BUN heeft een grenzeloze ambitie om de prettigste supermarkten neer te zetten met de beste service. Om gebruiksvriendelijke nieuwbouwprojecten te realiseren die aan alle behoeften van de gebruikers voldoen. Om bestaand vastgoed toekomstbestendig te renoveren. En om woon- en winkelruimte te ontwikkelen die een aanwinst zijn voor bewoner én buurt. Dit alles doet BUN met een realistische blik en met oog voor de perspectieven op lange termijn. Kwalitatief beheer van vastgoed – woningen, winkels en kantoren – is een speerpunt. Technisch en financieel. Maatschappelijke betrokkenheid is daarbij vanzelfsprekend. BUN staat dicht bij de klant en midden in de samenleving.

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL
Succes valt of staat met de mensen die in een organisatie werken. Hart voor de zaak en passie voor het vak, daar gaat het om. BUN is een familiebedrijf met enthousiaste, loyale werknemers. De medewerkers op het hoofdkantoor samen met de medewerkers in de Albert Heijn-supermarkten, die ze als franchiseondernemer exploiteren, maken het verschil. BUN richt zelf de supermarkten in en maakt ze tot prettige winkellocaties voor zowel klant als medewerker. Hoe? Met goede parkeermogelijkheden, ruime openingstijden, geweldige service en een prettige sfeer. Zo werkt BUN samen aan het succes van hun bedrijf. Aan een inspirerende werkplek voor hun medewerkers. En aan een optimale beleving voor de klant. 

Werken bij BUN

BUN biedt:

  • Een succesvolle, groeiende en ambitieuze ontwikkelportefeuille;
  • Een informele, inspirerende, bruisende en ondernemende werkomgeving;
  • Een modern hoofdkantoor in Almere, centraal gelegen;
  • Een inventieve en ambitieuze organisatie, korte lijnen en een platte structuur;
  • Een goed salaris.

Waar zit BUN?

BUN is gevestigd in Almere, vlakbij het treinstation Almere Parkwijk. Ook met de auto is het kantoor van BUN makkelijk bereikbaar.

2 vacatures

HR Manager bij J. Bun Holding B.V.ALMERE20459
Corporate Recruiter bij J. Bun Holding B.V.ALMERE20460