Darwin Recruitment is een toonaangevend internationaal recruitmentbureau voor de IT- en Telecom sector. Het bureau heeft al meer dan 15 jaar ervaring en vindt voor zijn opdrachtgevers kandidaten voor een tijdelijke functie, op contractbasis of vast dienstverband. 

Met toegewijde, plaatselijke teams biedt Darwin Recruitment een structuur waarmee een solide personeelsbestand opgebouwd kan worden en in stand kan worden gehouden. Mensen kunnen eerder in dienst worden genomen, met minder kosten.

breaker

Over Darwin Recruitment

De missie van Darwin Recruitment is zijn klanten toegang te bieden tot het netwerk van nichekandidaten en dit netwerk uit te bouwen door het onderhouden van relaties met opdrachtgevers en kandidaten. Dit wil het bedrijf bereiken door het voortdurend aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor recruitmentwensen. Darwin Recruitment fungeert als partner voor opdrachtgevers, kandidaten en zijn eigen werknemers.

Darwin werkt met 4 hoofdwaardes:

  • Integrity
  • Passion
  • Drive
  • Accountability

breaker

Klanten en projecten

Darwin Recruitment heeft kantoren in 15 verschillende landen en hebben kantoren in London, Amsterdam, Zürich en München. De vele klanten van het bureau verschillen van multinationals tot mkb’ers.

De organisatie heeft al diverse eervolle vermeldingen in de wacht gesleept, zoals:
breaker

Werken bij Darwin Recruitment

Darwin Recruitment is erop gebrand om zijn werknemers te laten zien dat elke carrièrepad uniek is. Ze hebben daarom een strategie bedacht om groei te stimuleren. Nieuwe talenten worden de eerste 12 maanden klaargestoomd om de essentiële recruitmentvaardigheden te bezitten. Na deze 12 maanden stopt je ontwikkeling niet; werknemers die 1 tot 2 jaar in dienst zijn, komen terecht in het Rising Star-programma. Hierin wordt je strategie geperfectioneerd en word je gekneed tot een betere recruiter. De volgende stap is de keuze voor de markt waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Darwin Recruitment biedt diverse voordelen en beloningen voor werknemers, hierbij moet je denken aan een fitnessabonnement en maandelijkse massages. 

breaker

Waar zit Darwin Recruitment?

Darwin Recruitment is gevestigd in Amsterdam-Zuid, naast het gelijknamige station. Het is makkelijk bereikbaar via metro, bus, trein en auto. In het nabijgelegen Beatrixpark kun je in de pauze een frisse neus halen. 

0 vacatures

Darwin Recruitment heeft nog geen vacatures online staan.