Wat doet Carrera Recruitment? Bemiddelen, adviseren, coachen en ontzorgen van professionals. Aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière in combinatie met wat het beste past bij je huidige levensstandaard. Zij bemiddelen niet zomaar, zij willen voor jou de optimale work-life balance.

Over Carrera Recruitment

Aangenaam! Steffie en Martijn, oprichters van Carerra. Zij, en hun team, hebben het mooiste beroep wat er bestaat. 10 jaar geleden begonnen met een visie; recruitment is mensenwerk en dat zal altijd zo blijven. Zij geloven in het aangaan van diepgaande relaties om zodoende kandidaten te bemiddelen, te coachen, te adviseren en ontzorgen. Zij focussen zich niet op een doelgroep, maar creëren graag een volggroep. Potentiële kandidaten die geloven waar zij in geloven in wat belangrijk is bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Carrera Recruitment is niet het zoveelste bemiddelingsbureau. Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Recruitment. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Zij kijken niet alleen bij welk bedrijf je het meeste kan verdienen. De adviseurs kijken welk bedrijf het beste past qua levenswaarden, cultuur, leer- en doorgroeimogelijkheden.


Waar is Carrera Recruitment gevestigd?

Het kantoor van Carrera Recruitment is te vinden in Ridderkerk, een aantal kilometer ten zuidoosten van Rotterdam. Het bedrijf is zonder problemen te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.


0 vacatures

Carrera Recruitment heeft nog geen vacatures online staan.