BettyBlocks is een van de snelst groeiende Tech-bedrijven in Nederland en winnaar van de Rapid Application Development (RAD) Race. Op ons eigen ontwikkelde en zeer innovatieve platform kunnen in korte tijd professionele bedrijfsapplicaties worden gebouwd. Dit alles zonder een regel programmeercode te hoeven schrijven. Er worden  zeer uiteenlopende applicaties ontwikkelt op Betty Blocks. Onder andere voor beursgenoteerde ondernemingen, overheidsinstanties, banken en verzekeraars, maar ook voor MKB bedrijven.

Wij zijn een innovatieve, ambitieuze en jonge onderneming met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. In onze werkomgeving wordt je continu uitgedaagd om je kennisniveau te verhogen en door te groeien. Hard werken is wat wij dagelijks doen, maar daar hoort uitgebreid genieten bij. Berucht zijn onze feesten en borrels.

Betty Blocks is op zoek naar een junior online marketeer met uitmuntende communicatieve vaardigheden om op alle niveaus binnen en buiten de organisatie op energieke en enthousiaste wijze te communiceren. Tevens neem je graag initiatieven, begrijp je IT en de mogelijkheden hiervan voor een organisatie en haar klanten.

4 vacatures

Sales Executive bij Betty BlocksALKMAAR20400
Account Executive bij Betty BlocksALKMAAR20401
Business Development Medewerker bij Betty BlocksALKMAAR20398
Sales Traineeship bij Betty BlocksALKMAAR20399