Amoria Bond opereert wereldwijd met vestigingen in de Benelux, UK, Azië & Duitsland; het bedrijf biedt recruitment services aan voor zowel de invulling van freelance opdrachten als vaste functies.

Banner

breaker


Over Amoria bond

Amoria bond biedt op maat gemaakte en prijswinnende services aan voor zowel permanente vacatures als freelance projecten. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf 1582 werkevers en werkzoekenden uit 34 landen succesvol voorzien. De missie van het bedrijf is om ''het beste bedrijf te zijn voor de beste recruiters waarin zij hun werk professioneel uitoefenen, met ongeëvenaarde progressie, beloningen en training & ontwikkeling, waardoor wij het beste talent wereldwijd bij elkaar brengen.''

breaker

Werken bij Amoria bond

Amoria bond is 4e geworden onder 6000 organisaties in de ''Great Places to Work Award 2017''. Amoria Bond staat voor vooruitgang. Niet alleen voor het bedrijf zelf, maar ook voor haar werknemers. De drive om de beste te zijn staat bij Amoria hoog in het vaandel en is de reden dat het bedrijf zo snel organisch is gegroeid. Het bedrijf begeleidt haar medewerkers van trainee tot senior jobs.

Medewerkers breaker


Waar ligt Amoria bond?

Het bedrijf ligt aan de Keizersgracht in Amsterdam, dicht bij het centrum en dus erg gemakkelijk te bereiken met het OV.

Locatie
 

          

0 vacatures

Amoria Bond heeft nog geen vacatures online staan.