Home /
Werkwijze

Werkwijze

Stap 1: Vacatures plaatsen op Recque.nl

Om te beginnen plaatsen wij de vacatures voor jullie op Recque. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij! Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Recque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Stap 2: Recque gaat proactief op zoek naar kandidaten

Een van onze Resourcers gaat altijd proactief op zoek naar de beste kandidaten voor alle vacatures die je op Recque plaatst. Daarnaast vinden de sales en marketing specialisten, dankzij de goede vindbaarheid van Recque via onder andere Google, de vacatures natuurlijk ook zelf.

Wij werken transparant. Dat wil zeggen dat de kandidaat gewoon hoort om welk bedrijf het gaat en dat je als bedrijf gewoon open cv's ontvangt. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus en werving- en selectiebureaus.

 
Stap 3: Kandidaten uitnodigen of afwijzen
 
Recque neemt je alle zorgen uit handen. Wanneer een kandidaat wil solliciteren krijg je via de mail alle essentiële informatie over de kandidaat. Je kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of je deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Wij nemen contact op met de kandidaat en begeleiden beide partijen tijdens het sollicitatieproces.Stap 4: Enthousiast over de kandidaat? In dienst nemen!

 

Vaste lage tarieven

Bij Recque houd je de kosten verder lekker laag. Je betaalt alléén voor een kandidaat als je zelf besluit dat je deze door ons aangedragen kandidaat in dienst wil nemen. Deze vergoeding ligt bovendien gemiddeld 75 procent lager dan bij werving- en selectiebureaus.

Op zoek naar meerdere sales en marketing specialisten?
Recque biedt naast de losse diensten ook een All-In Pakket. Het All-In Pakket biedt je een compleet pakket waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten van Recque tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je meerdere sales en marketing specialisten zoekt is het All-In Pakket de beste manier om kosten, energie en tijd te besparen. Lees hier hoe dit werkt.

 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons