Home /
Extensive Search

Extensive Search

Met Extensive Search is je vacature gemiddeld binnen 6 weken vervuld!

Heeft een vacature spoed of zijn er veel vacatures te vervullen? De Extensive Search van Recque biedt de mogelijkheid om je vacatures exclusief onder de aandacht te brengen bij alle relevante sales en marketing specialisten in onze database.

 

Gerichte werving

Wanneer je kiest voor Extensive Search gaat het Resource Team exclusief voor jullie op zoek naar kandidaten. Dat wil zeggen dat de concurrenten even moeten wachten terwijl wij de beste kandidaten uitsluitend jullie kant op sturen! We zullen bij Extensive Search niet alleen gebruik maken van onze gebruikelijke wegen, maar ook kandidaten benaderen die in een sollicitatieproces zitten bij andere bedrijven, recruitmentbureaus of andere instellingen. Iedereen wordt dus benaderd. Zo heb je op korte termijn voldoende kandidaten om een vergelijking te maken.

Exclusieve mailing

Inbegrepen bij de Extensive Search van Recque is een mailing met je bedrijfsprofiel, logo en vacature naar alle relevante kandidaten binnen onze database. Je hebt de vrijheid om volledig te bepalen wat je verder in de mailing wilt vermelden. De ontvangers van de mailing worden gefilterd op vakgebied en regio zodat je alleen reacties krijgt van kandidaten die ook echt aansluiten op je vacature. De links in de mailing verwijzen naar je vacature op Recque.nl. Met deze exclusieve mailing krijg je de onverdeelde aandacht van de beste en meest ervaren sales en marketing specialisten.

Tarieven

Dit is inclusief exclusiviteit van ons resource team en een gerichte mailing met daarin een uitgebreid bedrijfsprofiel naar all relevante kandidaten in onze database.
 
  • Extensive Search €2490
 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons