Home /
Over Recque

Over Recque

Recque.nl is dé specialist op het gebied van sales en marketing vacaturebemiddeling!

Recque helpt bedrijven met het invullen van hun vacatures in de sales en marketing. Dit doen we op een transparante manier, zonder tussenkomst van recruitmentbureaus. Kandidaten zien bij welk bedrijf ze solliciteren en bedrijven ontvangen gewoon open cv's. Op deze manier houden we het overzichtelijk voor klanten én kandidaten!

Voor een volledig overzicht van onze services kijk je hier.  

 

Proactief Resource Team

Recque is de enige vacaturesite met een eigen Resource Team. Dit ervaren team benadert via ons grote en voortdurend groeiende netwerk proactief potentiële kandidaten passend bij jouw vacature en woonachtig in de regio. Dit betekent dat je niet alleen sollicitaties ontvangt van actief werkzoekenden, maar ook van latent werkzoekenden; mensen die goed op hun plaats zitten en niet actief solliciteren, maar wel openstaan voor een leuke nieuwe uitdaging. Dit maakt het mogelijk om de openstaande vacatures binnen relatief korte tijd in te vullen met uitsluitend de beste kandidaten.

Alle zorgen uit handen

Recque draagt zorg voor vele administratieve zaken waaronder het plaatsen van de vacatures. Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Recque. Ons ervaren advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site. Verder houden wij de kandidaten feedback, het aantal sollicitaties, het aantal views, het aantal reacties en de ratio's hiervan voor je bij. Zo heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden!

Vaste lage tarieven

Bij Recque houd je de kosten verder lekker laag. Je betaalt alléén voor een kandidaat als je zelf besluit dat je deze door ons aangedragen kandidaat in dienst wil nemen. Deze vergoeding ligt bovendien gemiddeld 75 procent lager dan bij werving- en selectiebureaus.

Op zoek naar meerdere sales en marketing specialisten of binnen 3 weken iemand aannemen?

Kies voor het All-In Pakket

Recque biedt naast de losse diensten ook een All-In Pakket. Het All-In Pakket biedt je een compleet pakket waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten van Recque tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je meerdere specialisten zoekt is het All-In Pakket de beste manier om kosten, energie en tijd te besparen. Lees hierhoe dit werkt.
 
 
 
 

Pagina's:

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300540
... of we bellen jou
of je mailt ons