"Recruitment verandert niet!"

Wederom een interessant stuk van Wilbert betreffende de recruitmentmarkt. In dit stuk refereert hij aan het (al dan niet) veranderen van de recruitmentmarkt.

Wie personeel zoekt, belt een arbeidsbemiddelaar. Bedrijven mogen dan steeds vaker verdeel en heers spelen, tegen bodemtarief werven of zelf hun talent opsporen, maar de behoefte aan recruitmentfirma's blijft. Dat zegt Robert Walters, ceo en aandeelhouder van de gelijknamige recruitmentfirma, in een interview met MT.nl. 'In ons vak zijn er nooit aardverschuivende veranderingen. Ook nu niet. Wij zijn een intermediair, een bemiddelaar tussen de vraag naar, en het aanbod aan arbeid. En dat zijn we nog steeds. Het spelletje is nog steeds hetzelfde als in de jaren tachtig.' Inmiddels is Robert Walters International een mondiale bemiddelingsfirma in vooral financiële functies, met een omzet van 700 miljoen euro.

BRON: http://www.mt.nl/498/80723/hcm-hr-outsourcing/4-redenen-waarom-recruitment-niet-verandert.html

SCHRIJVER: Wilbert Geijtenbeek

Zie de rest van dit artikel op de eerdergenoemde bronvermelding.

Wederom een interessant stuk van Wilbert betreffende de recruitmentmarkt. In dit stuk refereert hij aan het (al dan niet) veranderen van de recruitmentmarkt.

Wie personeel zoekt, belt een arbeidsbemiddelaar. Bedrijven mogen dan steeds vaker verdeel en heers spelen, tegen bodemtarief werven of zelf hun talent opsporen, maar de behoefte aan recruitmentfirma's blijft. Dat zegt Robert Walters, ceo en aandeelhouder van de gelijknamige recruitmentfirma, in een interview met MT.nl. 'In ons vak zijn er nooit aardverschuivende veranderingen. Ook nu niet. Wij zijn een intermediair, een bemiddelaar tussen de vraag naar, en het aanbod aan arbeid. En dat zijn we nog steeds. Het spelletje is nog steeds hetzelfde als in de jaren tachtig.